FIN

luotettavuus
– ratkaiseva tekijä

Eristäminen

Arme on toteuttanut vaativia lämpö-, kylmä-, ääni- ja paloeristyksiä jo yli neljänkymmenen vuoden ajan.

Lue lisää

Telineet

Arme rakentaa turvalliset telineet ammattilaisille niin teolliseen, julkisivu- kuin mihin tahansa muuhunkin käyttöön. 

Lue lisää

Yhteydenotto

Mikäli haluatte lisätietoja paveluistamme ja tuotteistamme, haasta meidät avuksi!

Lue lisää

Arme Oy

Arme on johtava suomalainen palvelu- ja urakointiyhtiö, joka tarjoaa teollisuudelle eristys- ja telinepalveluita niin koti- kuin ulkomaisillakin markkinoilla. Tarjoamme palvelumme joko erikseen tai laaja-alaisena kokonaispakettina avaimet käteen -periaatteella uusiin investointiprojekteihin, peruskorjauksiin tai huoltosopimuksella.UUTISIA

Arme Oy:n hallitus ja Armen toimitusjohtaja Juha Jokela ovat yhdessä sopineet Jokelan työsuhteen päättymisestä. Juhan toimitusjohtajuus on päättynyt Armessa maanantaina 28.8.2023. Toimitusjohtajan sijaisena toiminut Saimaa Groupin toimitusjohtaja Keijo Pylkkänen jatkaa Armen toimitusjohtajana. Hallitus kiittää Juha Jokelaa hänen työpanoksestaan yhtiön hyväksi ja toivottaa hänelle menestystä tulevissa tehtävissä.

            Luotettavat ja laadukkaat eristystyöt              ja rakennustelineet -
  toimitukset maailman joka kolkkaan 

Olipa hankkeesi sijainti missä päin maapalloa tahansa, Arme tarjoaa sinulle luotettavat ja tarpeidesi mukaan räätälöidyt palvelut. Haasta meidät avuksesi!

Palvelemme lukuisia teollisuudenaloja: muun muassa öljy- ja kaasuteollisuus, petrokemiateollisuus, energiateollisuus sekä sellu- ja paperiteollisuus luottavat ratkaisuihimme.